Search
Close this search box.
, , , , ,

Hunaja shampoo ja hoitoaine

7,90  (sis alv)

Hunajashampoo PERINTEINEN 150ml

Mieto, hellävarainen shampoo, joka sopii kaikille hiuslaaduille. Sopii myös herkälle päänahalle. Pesee ja hoitaa hiukset kiiltäviksi, puhtaiksi ja jättää miellyttävän tuoksun. Shampoo sisältää kosteuttavaa ainetta, Korpiahon puhtaan raikasta suomalaista erämaahunajaa. Käytä lopuksi Hehku Hunajahoitoainetta.

Hunajashampoo ALOE VERA 150ml

Mieto shampoo, joka hoitaa ja suojaa hiuksia kuivumiselta. Rauhoittaa päänahkaa. Pesee hiukset kiiltäviksi, puhtaiksi ja jättää miedon, raikkaan tuoksun. Shampoo sisältää kosteuttavaa ainetta, Korpiahon puhtaan raikasta erämaahunajaa.

Hunajahoitoaine PERINTEINEN

Mieto, hellävarainen hoitoaine, joka sopii kaikille hiuslaaduille. Hoitaa hiukset kiiltäviksi, puhtaiksi ja jättää miellyttävän tuoksun.

Käyttö:

Pese ensin hiukset Hehku Hunajashampoolla. Levitä sitten Korpiahon hoitoaine hiusten latvoihin ja anna vaikuttaa n. 10 min. Vaikutusta voi tehostaa saunan lämmöllä. Huuhtaise hoitoaine latvoista nopeasti: ei haittaa, jos hoitoainetta jää hieman hiuksiin.

Korpiahon Hunajashampoot  ja hoitoaineet valmistetaan Suomessa, ja valmistuksessa käytetään suomalaista Korpiahon hunajaa. Tuotteet ovat Avainlippu-merkittyjä.

Paino 0,15 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 5 × 5 cm (senttimetri)
Tuote

Perinteinen hunajashampoo, Aloevera hunajashampoo, Perinteinen hunajahoitoaine

Saatat myös pitää...