Search
Close this search box.
, ,

Saunasetti

40,95 44,95  sis. alv

Lahjapaketti sisältää laadukkaan miellyttävän rouhean pellavavohveli laudeliinan, hunajashampoon ja hunajahoitoaineen tai pellavavohveli laudeliina, löylytuoksu ja kylpyharja.

Voimme toimittaa paketin suoraan lahjan saajalle.

 

PELLAVAVOHVELI LAUDELIINA

  • Kaksi eri kokoa
    • 45×150
    • 45×200
  • 100% pellavaa
  • Valmistettu Eurooppalaisesta pellavasta
  • Pesu 60`c
  • Laudeliinassa ripustuslenkki, josta se on helppo laittaa kuivumaan käytön jälkeen.

Laudeliinat saattavat kutistua hieman pesussa.

 

HUNAJASHAMPOO 150ml

Mieto, hellävarainen shampoo, joka sopii kaikille hiuslaaduille. Sopii myös herkälle päänahalle. Pesee ja hoitaa hiukset kiiltäviksi, puhtaiksi ja jättää miellyttävän tuoksun. Shampoo sisältää kosteuttavaa ainetta, Korpiahon puhtaan raikasta suomalaista erämaahunajaa. Käytä lopuksi Hehku Hunajahoitoainetta.

 

HUNAJAHOITOAINE 150ml

Mieto, hellävarainen hoitoaine, joka sopii kaikille hiuslaaduille. Hoitaa hiukset kiiltäviksi, puhtaiksi ja jättää miellyttävän tuoksun.

Käyttö:

Pese ensin hiukset Hehku Hunajashampoolla. Levitä sitten Korpiahon hoitoaine hiusten latvoihin ja anna vaikuttaa n. 10 min. Vaikutusta voi tehostaa saunan lämmöllä. Huuhtaise hoitoaine latvoista nopeasti: ei haittaa, jos hoitoainetta jää hieman hiuksiin.

 

LÖYLYTUOKSU HUNAJA-KOIVU 100ml

Korkealaatuisten raaka-aineidensa ansiosta Korpiahon hunajainen löylytuoksu antaa puhtaan tuoksunautinnon. Löylytuoksu on valmistettu eteerisistä öljyistä, joihin on lisätty hunajan tuoksu. Korpiahon hunajainen löylytuoksu soveltuvat käytettäväksi saunassa. Täyteläisin tuoksu saadaan saunassa noin 60 ºC lämmössä.  Ei likaa kiuaskiviä.

Käyttöohje: Sekoita 2-3 tippaa tiivistettä noin viiteen litraan haaleaa vettä. Ei saa käyttää poreammeessa tai kylpyveteen. Ei saa käyttää laimentamattomana. Varo tuotteen joutumista silmiin. Säilytä lasten ulottamattomissa.

Sisältö: vesi, koivuaromi, hunaja-aromi, laimennin (metoximetyylibutanoli)

Varoitus! Löylytuoksua ei saa heittää sellaisenaan kiukaalle, syttymisvaara.

 

Korpiahon Hunaja shampoot  ja hoitoaineet valmistetaan Suomessa, ja valmistuksessa käytetään suomalaista Korpiahon hunajaa. Tuotteet ovat Avainlippu-merkittyjä.

Paino 0,3 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 17 × 10 cm (senttimetri)
Laudeliina

45x150cm, 45x200cm

Tuotteet

Shampoo ja Hoitoaine, Kylpyharja ja Löylytuoksu